Les filles Föllen

28 11 2012

Foto: Ana Cuba

Les filles Föllen són les ballarines i coreògrafes Tuixén Benet i Margherita Bergamo. Amb experiències i trajectòries eclèctiques, es van unir ara fa tres anys en un projecte escènic que les permet treballar amb el cos i el moviment per canalitzar les seves ganes de transformar-se i divertir.

Volen donar sortida a una necessitat escènica compartida que prové de l’anàlisi que fan del contexte artístic en el qual vivim: un terreny fèrtil per a la creació i, a la vegada, un espai ja creat, amb les seves pròpies característiques en el qual cal buscar un camí.

Entre els seus espectacles trobem Unter der schönen Haut i Entrada amb consumició.

Interessades per la videocreació, la dansa contemporània i la coreografia fora dels contextos escènics habituals, situen les seves creacions en bars, biblioteques, camps de futbol o cabarets. L’objectiu és atreure a un públic no acostumat a veure dansa tot provocant-lo a apreciar-la.

Més informació

La comissió de preselecció ha decidit seleccionar aquesta candidatura per la seva capacitat emprenedora i per portar les seves propostes escèniques fora dels àmbits convencionals.

VOTA


Accions

Information

Deixa un comentari