Iris Heitzinger i Natalia Jiménez, per L_entes

28 11 2012

Foto: Yoanam2

L_entes és un espectacle fruit de la col·laboració artística entre les ballarines i coreògrafes Iris Heitzinger i Natalia Jiménez.

Situada en un entorn natural, aquesta peça de dansa contemporània interessada en posar en escena diverses qüestions relacionades amb la percepció humana ha nascut a partir d’un procés d’investigació en el qual han participat les arts del moviment, la ciència, la il·luminació i l’art sonor.

L’espai, el temps, la llum, el so i el moviment deixen de ser vehicles d’expressió per passar a convertir-se en protagonistes d’un espectacle que convida a l’espectador a construïr-lo en funció de la seva pròpia percepció del que està succeïnt al seu voltant.

Amb trajectòries com a intèrprets en diverses companyies i també com a creadores de les seves pròpies peces, Heitzinger i Jiménez han iniciat un camí artístic conjunt a la recerca d’una construcció més complexa dels llenguatges escènics.

L_entes ha estat creat per:

Idea, coreografia i direcció: Iris Heitzinger i Natalia Jiménez / Dramaturga: Françoise Boillat / Interpretació: Iris Heitzinger i Natalia Jiménez / Música: Ilia Mayer / Disseny d’il·luminació: Israel Quintero / Assessorament científic: Irene Lapuente (física) i Pep Vidal (matemàtic) / Vestuari: Laura León / Fotografia: Yoana Miguel / Video: Johann Perez Viera / Producció: Anna Bohigas

Més informació

La comissió de preselecció ha decidit seleccionar aquesta candidatura per la qualitat de la seva interpretació i les creacions multidisciplinars, la inclusió de la ciència en aquest projecte i per l’utilització d’espais no convencionals.

VOTA


Accions

Information

Deixa un comentari