Associació Sudansa

4 11 2010

L’Associació Sudansa és una estructura cultural, creada l’any 2006  per  Lynda Miguel i Nestor Lozano. L’any següent s’incorpora la pedagoga i ballarina ,Montserrat Ismael, per a coordinar el projecte. Aquest projecte treballa en la producció d’obres artístiques, la recerca, la formació i la difusió al voltant d’aquestes. El seu principal marc d’activitats és la dansa contemporània, i la seva tasca va destinada al gran públic.

Aquest projecte d’educació artística i cultural porta la dansa a les escoles de Catalunya i ha construït un programa de desenvolupament de les pràctiques coreogràfiques a les escoles bressol, primàries i instituts de Catalunya. Els “Encontres de Dansa a l’escola” són el resultat d’un treball de creació coreogràfica d’un any de durada que ha associat a coreògrafs professionals amb els alumnes i mestres, dins d’un procés de formació recíproca i de composició coreogràfica.

Més informació

La comissió de preselecció ha decidit seleccionar aquesta candidatura “pel seu rigor i per propiciar un punt de trobada entre coreògrafs, nens, escoles, família i entorn”.

Vota


Accions

Informació

Una resposta

26 11 2010
Premis Dansacat 2010. Últims dies per votar! « Premis Dansacat

[…] Moreso, “per fomentar la dansa a les escoles i la creació de nous públics per a la dansa; l’Associació Sudansa, liderada per Lynda Miguel, Nestor Lozano i Montserrat Ismael “pel seu rigor i per propiciar […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: