Companyia Pepe Hevia Dansa

3 11 2010

Pepe Hevia Dansa es crea el 1993 com una companyia definida per un estil que combina les tècniques de la dansa contemporània més actuals amb un estil personal de marcat accent poètic, en ocasions líric. Recull la diversitat de la dansa moderna des dels seus vessants americans, del Carib, i d’Europa, amb especial atenció a la influència de la cultura afrocubana.

El seu creador, Pepe Hevia, també desenvolupa dins de les seves activitats una línia pedagògica. La companyia està implicada en diversos projectes per fomentar la dansa entre els nous públics i apropar la composició coreogràfica a estudiants i ballarins emergents.

Ha rebut nombrosos premis com el Maspalomas, el Premio Nacional De Danza de Cuba, i ha estat accèsit del Concurs Ricard Moragas de Barcelona.

Més informació

La comissió de preselecció ha decidit seleccionar aquesta candidatura per “la seva constància i fidelitat en el seu llenguatge de moviment, i la trajectòria professional del seu creador com a coreògraf i pedagog ”.

Vota


Accions

Informació

Una resposta

26 11 2010
Premis Dansacat 2010. Últims dies per votar! « Premis Dansacat

[…] per l’humor en el seu treball i la seva manera d’acostar-se al públic”; i la Companyia Pepe Hevia Dansa ”per la seva constància i fidelitat en el seu llenguatge de moviment, i la trajectòria […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: