Companyia Increpación Danza

2 11 2010

La companyia Increpación Danza neix el 1993 de la voluntat de recerca de nous llenguatges, en un intent d’unir la tradició del flamenc i la dansa espanyola amb els paràmetres estètics i coreogràfics de la dansa contemporània. La recerca de nous registres i de noves formes és el seu segell d’identitat

En aquests 17 anys la companyia, amb els seus creadors Montse Sánchez i Ramón Baeza, ha combinat aquest propòsit d’innovar i d’experimentar amb la voluntat de connectar amb tots els públics.

Els seus 11 espectacles s’han presentat a 25 països d’arreu del món, i han rebut reconeixement de certàmens com el Coreográfico de Dansa espanyola i Flamenc de Madrid.

Més informació

La comissió de preselecció ha decidit seleccionar aquesta candidatura “per la seva tasca com a impulsora en la fusió del flamenc i el contemporani, per l’humor en el seu treball i la seva manera d’acostar-se al públic”.


Vota

Anuncis

Accions

Informació

One response

26 11 2010
Premis Dansacat 2010. Últims dies per votar! « Premis Dansacat

[…] claqué a nivell nacional, i la seva projecció internacional”, ha explicat la comissió; la Companyia Increpación Danza ”per la seva tasca com a impulsora en la fusió del flamenc i el contemporani, per […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: