Fundació Psico-Art de Catalunya

6 11 2009

Fundació Psico-art

La Fundació Psico-Art de Catalunya és una entitat sense ànim de lucre creada per un equip multiprofessional, dins l’àmbit sanitari i educatiu, amb vocació d’ acció social.  Jannick Niort  és la fundadora i directora i l’equip de treball està format per Anna Agustí, Lourdes Ponseti i Cristina Masriera.

Psico-Art  està adreçada a infants , joves i adults amb discapacitat psíquica o física i a nens i nenes amb dificultat escolar, intentant millorar la seva qualitat de vida mitjançant activitats artístiques, i oferint la possibilitat d’ integració laboral i social mitjançant formació específica.

La fundació ofereix classes de dansa, teatre, música, tota activitat relacionada amb l’art, així com informació i orientació per als usuaris, familiars i professionals.

Paral·lelament a aquesta tasca dóna la possibilitat de formació a professionals amb cursos específics en aquest camp amb la finalitat de que a les escoles de dansa i centres on s’imparteix dansa, moviment o qualsevol activitat física artística hi hagi un personal capacitat en aquest camp per a poder treballar correctament amb persones que necessiten una atenció especial.

El comissió de preselecció ha decidit seleccionar aquesta candidatura “per obrir nous camins a la dansa; per la seva empenta i constància”.


Més informació a: http://psicoart.voluntariat.org

Vota

Anuncis

Accions

Informació

4 responses

7 11 2009
Joan Vallejo Agusti

Solo me gustaria deciros que el premio es un reconocimiento oficial a muchos años de trabajo, pero el premio extraoficial, el de todas las personas que descubren Psico-Art y se quedan maravilladas por el trabajo que estais haciendo, este “premio” es más que vuestro gracias al amor y al trabajo que poneis en ello.

Desde aquí mi respeto y mis felicitaciones

9 11 2009
Jordi PORTA

Sempre he considerat a la Dansa com a la “reina” de les arts i model de referència per a l’estètica del moviment. Potser per això mateix, em costava pensar que pogués ser una eina educativa per a discapacitats psíquics…fins que he tingut ocasió de anar veient el treball d’uns professionals que, encara no sé com, suposo que amb molta paciència i amor, són capaços de generar unes il•lusions dinàmiques impensables per als mateixos protagonistes…

1 12 2009
Carles-Miquel Fauró

Només donar-vos les gràcies per tota la feinada que heu fet amb el meu fill i els seus companys i companyes. Els heu exigit a un nivell que pensàvem impossible i ens heu demostrat que és possible. I com se senten de bé! Se senten capaços de crear, se senten capaços de compartir… Se senten capaços de ser protagonistes en l’art i en la bellesa del moviment, tant individual com col·lectiu. I com els puja l’autoestima! Si obteniu el premi, fantàstic! I si no l’obteniu, no us preocupeu. Sempre tindreu el reconeixement dels qui us hem conegut.

2 12 2009
Adolfo Benítez Herrera

És el millor dels premis: poder fer de la teva passió, la teva professió. La passió que demostreu en aquest projecte demostra un interior ric i joiós, encomanant d’alegria a molts amics i les seves famílies. En breus moments t’anadones de les possibilitats de la naturalesa humana, de la seva capacitat d’estimar i progressar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: