Carles Salas

6 11 2009

foto mig cosCarles Salas va crear la companyia Búbulus Dansa l’any 1991 després d’una carrera de ballarí en companyies nacionals com internacionals. Com a director i coreògraf de la companyia ha creat 18 espectacles de dansa per a públic adult i infantil representats a Espanya i Europa. Julius i Florette forever (2009), Quartet (2008), Avui Sortim! (2007), Julius i Florette (2005), Kaleida (2003), Item-el fred no es neteja (2002), Som de Somnis (2002), 1991-2001: odissea (2001),etc.

Ha estat pedagog a centres públics i privats durant més de 20 anys (UAB, Institut del Teatre, Area, Timbal, Rosita Mauri, Company & Company, Estudi Marta Roig) i ha fet cursos de creació coreogràfica a Catalunya, Saragossa, Italia, Alemanya, Polònia, Argentina, Estats Units i Brasil. És profesor del Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre de Barcelona, i va ser-ne subdirector de 2006 a 2008.

També és assessor de festivals internacionals de dansa, de beques de dansa en institucions públiques i tribunal de concursos de dansa.

Entre els premis que ha guanyat destaquen el Premi extraordinari de la Diputació de Barcelona de dansa contemporània, el Premi Nacional Ricard Moragas amb la coreografia El principi és la fi, i el recent Premi Butaca 09 al Millor espectacle de Dansa per Quartet.

La comissió de preselecció ha decidit seleccionar aquesta candidatura “pel seu perfil polifacètic com a creador i pedagog, i pel seu treball d’aproximació de la dansa a nous públics i  formació de nous professionals”.


Vota

Més informació a www.bubulus.net

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: